yukleniyor
İletişim

RUPES, yeni BigFoot Boya Düzeltme Web Uygulaması

RUPES, yeni BigFoot Boya Düzeltme Web Uygulamasını duyurmaktan gurur duyuyor. Bu yenilikçi uygulama, boya sertliği ve kusur tipini içeren kullanıcı tanımlı değişkenlere dayalı Rupes BigFoot Polisaj Sistemi ile en iyi sonucu elde etmek için RUPES makinelerinin, pedlerinin ve sıvı cilalarının en iyi kombinasyonunun bulunmasına yardımcı olan harika bir araçtır.

 

Bu dijital araç, BigFoot ürünlerinin en iyi kombinasyonunun çeşitli boya kusurlarını düzeltmek için ne olduğu konusunda sıkça sorulan sorulara cevap olarak hazırlandı. Sezgisel tasarım, herhangi bir yüzey düzeltme işleminde önerilen bir başlangıç noktasını tanımlamayı hiç olmadığı kadar kolaylaştırır ve benzer hiçbir uygulama her duruma mükemmel bir cevap veremese de, BigFoot Boya Düzeltme Web Uygulaması tarafından sağlanan kılavuz ilkeler, en yüksek başarı olasılığı için mükemmel bir başlangıç önerisi olarak hizmet eder.

 

Nasıl indirilir?


Aşağıdaki sayfayı tıklayarak Web Uygulamasını kullanmaya başlayabilirsiniz:

https://app.rupes.com/paint-correction/

 

Android kullanıcısıysanız, doğrudan sayfada bir bağlantı bulacaksınız. Bağlantıya tıkladığınızda indirme otomatik olarak başlayacaktır. IOS kullanıcılarının sayfanın altındaki paylaşım simgesine tıklayarak sayfayı Ana Ekrana eklemeleri gerekecektir.

 

Nasıl kullanılır?


Türkçe dil seçeneği de bulunan uygulama çok sezgisel ve kullanımı kolaydır.

Birkaç adımda kısa bir öğretici aşağıda mevcuttur:

 

1. Öncelikle sayfanın üst tarafından sağa ve sola giderek boya tipini seçmelisiniz; Son Kat Boya, Standart Boya, Yumuşak Boya Sert Boya ve Yapışkan Boya.

 

2. İkinci adım, kusur türünün seçimidir: hafif çiziklerden büyük çiziklere, hologramlara, kimyasal aşındırma, oksitlenme, portakal kabuğuna vb.

 

3. Son adım, tercih edilen BigFoot makinenin seçimini gerektirir. LHR19, LHR15, LHR21, LK900 MILLE, LHR12E? Web uygulaması, kullanıcıya her bir takım için en iyi kombinasyonu verecek ve gerektiğinde parlatmadan önce zımparalama aşaması yapmayı önerecektir.

 

4. Son olarak, BigFoot Boya Düzeltme Web Uygulaması, seçilen makine tipine ve ihtiyaç duyulan iş türüne tam olarak uyacak en iyi Ped ve Sıvı cila kombinasyonunu sunar. Rupes, seçilen boya ve kusurda en iyi sonucu elde etmek için daima bu uygulama tarafından belirtilen makine, ped ve sıvı cila kombinasyonunun kullanılmasını önerir.

 

Yazdırılabilir Uygulama Sayfası


Ayrıca, Web Uygulamanın yazdırılabilir bir başvuru sayfası aşağıdaki linkte mevcuttur:

https://app.rupes.com/paint-correction-sheet

 

Bu durumda, boya tipini seçtikten sonra, mümkün olan en iyi makine, ped ve sıvı cila kombinasyonu yazdırılabilir bir tabloda gösterilir. Dikey eksende farklı hata tipleri belirtilirken, yanlarında her BigFoot polisaj makinesi ile ilgili olarak en iyi sarf malzemesi kombinasyonuna sahibiz.

 
Haberler Kategorisindeki Diğer Yazılar
Copyright © 2012 SALAMON HABIB
Tersane (Tünel) Caddesi No: 26, 34420 Karaköy / İSTANBUL
Tel : (+90 212) 245 03 80 - 81 Fax : (+90 212) 249 07 95
yonca new media - web tasarim